Search your favorite song for free

1. Kru Is Wild (Makin' My Stand) Lyrics

Kru Is Wild (Makin' My Stand) Lyrics

-chat- yo hommie you know what? some people claim that the local rapperz ain't makin' the grade u know what I'm sayin'? (word) hey, what's up y'all is it true that we're not makin' the gra



2. Go! KRU (T.R.R. G) Lyrics

Go! KRU (T.R.R. G) Lyrics

We're back on another funky track We're makin' an impact and it's funky funky compact Interacting the people while Extracting the juice of the true rap power For the house to get loose now Welcom



3. Generasiku Lyrics

Generasiku Lyrics

Kru Canggih Generasiku yeah! it's me again dengan satu new tempo siang malam gegar speaker di radio bila beatman bagi greenlight go mc normy dan KRU akan ligat macam yo yo rap! is KRU puny



4. Da' Party Lyrics

Da' Party Lyrics

Kru Rekrued Da' Party -speakin'- aww?yeah ini kru one double nine three and we're back baby? ha! ha! to all the rappers in the house? safe man?chill ya know what I'm sayin' check this out?



5. M.C.'s Groove Lyrics

M.C.'s Groove Lyrics

kru's back on the map we're gonna rap until your body sweats(word) back on the map we're gonna rap until your body sweats(word, word) kru's back on the map we're gonna rap until your body



6. Make a Way! Lyrics

Make a Way! Lyrics

KRU Play the Kru Quiz You bring the sunshine to my days You're the starlight in my nights You're my heaven on earth, Boy You make me feel so right You're my knight in shining amour You know it's the



7. Freaky G Lyrics

Freaky G Lyrics

Kru Ohh! Laa! Laa! Freaky G Do you wanna, do you wanna do you wanna get freaky Do you wanna get freak with da G Do you wanna really really get freaky, get freaky Check it out, no pain no gain,bad



8. Balada Hati Lyrics

Balada Hati Lyrics

Kru Ooh! La! La! Balada Hati Oh! Bagaikan tercabut nyawa Mendengar ucapan pisah Hakikat kau tak menyinta Diri ini lagi Kau pinta ku melupakan Segala janji kita, mana 'kan bisa Kerana cinta ku ta



9. Fanatik Lyrics

Fanatik Lyrics

Kru Krumania Fanatik Ke tepi, ke tepi, gergasi sudah kembali Menerap revolusi tergempar industri Dari 92 hingga 7 tiba Perjuanganku aku akan tetap terus sama Kini irama bertakhta, membina empayar



10. Ain't Got No Soul Lyrics

Ain't Got No Soul Lyrics

Kru Canggih Ain't Got No Soul hey, hey, hey, I mean, what can I say tak tahulah apa dah jadi pada dunia today aku di sini sebenarnya nak cerita-cerita cerita pasal member gua kerana duit lupa



11. Enough Is Enough (Enuff Ezz Enuff) Lyrics

Enough Is Enough (Enuff Ezz Enuff) Lyrics

Kru Awas Da' Mini Album (1994) Enough Is Enough (Enuff Ezz Enuff) Yo! Check..check y'all, one two three And I won't bother you if you don't me I'm rapping up the rhyme like a smooth poetry With the



12. Gadis Jelita (Enchanted Lady) Lyrics

Gadis Jelita (Enchanted Lady) Lyrics

Kru Rekrued (1993) Gadis Jelita (Enchanted Lady) Hatimu terluka ...dia tidak setia hey gadis...gadis Tapi sedarlah masih ada yang cinta pada...dirimu... Ooh yeah! Bukalah matamu kasih tidakkah kau



13. Terima Kasih (Thanks) Lyrics

Terima Kasih (Thanks) Lyrics

Kru Rekrued Terima Kasih (Thanks) Pause the hardcore rappin', We gotta get fresh... Yo! Beatman..Bang the crash... Pada mulanya tak disangka (tak disangka) Peluang tiba di depan mata... Segala cab



14. Ulangkan Sekali Lagi Lyrics

Ulangkan Sekali Lagi Lyrics

Kru Ooh ! La ! La ! Ulangkan Sekali Lagi Tuhan saja yang tahu, gadis dihatiku Namun ku memendam rasa, siapalah aku? Dunia kita berbeza, kau disanjung, dipuja Kemana saja kau pergi, ku sekadar pemer



15. Untuk Mu Lyrics

Untuk Mu Lyrics

Kru Krumania Untuk Mu Angin bayu membawa diriku Sepintas lalu ku terkenangkanmu Memori silam meresap malam Kenangan bersama tersimpan selamanya Walaupun kau pergi jauh dari diri ini Cintaku masi



16. Di Depan Mata Lyrics

Di Depan Mata Lyrics

Kru Rekrued Di Depan Mata -speakin'- hey gadis? kini ku rasa keajaiban cintamu tak ku duga disebalik bual mesra seorang gadis memendam rasa cinta walaupun sudah sekian lama kini ku sedar?



17. Apa Saja Lyrics

Apa Saja Lyrics

Kru Krumania Apa Saja Apa saja untukmu Tak ku hiraukan waktu Katakan saja kan ku laksana Permaisuri kau bertahta di jiwa Apa saja untuk mu Ke dasar lautan biru Bertaruh nyawa andai kau damba M



18. Awas! Lyrics

Awas! Lyrics

Kru Krumania Awas! Tidak pernahkah kau rasa Kesepian bila Dia tidak di sampingmu sesungguhnya arif dan tahu Cintanya dua Dan kau bukanlah pertama Walau dicurah segalanya Tapi tenteramkah dimi



19. Getaran Jiwa Lyrics

Getaran Jiwa Lyrics

Kru Krumania Getaran Jiwa ( Duet With P.Ramlee ) Getaran jiwa melanda hatiku Tersusun nada, irama dan lagu Walau hanya sederhana Tetapi tak mengapa Moga dapat membangkitkan Sedarlah kamu wahai



20. Di Pintu Syurga Lyrics

Di Pintu Syurga Lyrics

Kru Krumania Di Pintu Syurga Sekukuh... sekukuh mana ikrar kasih kita Setebal mana masih ada sempadannya Akan tiba nanti... harus ditempuhi Ada daya kita melawan masa Takdirnya... takdirnya dunia