Search your favorite song for free



2. Generasiku Lyrics

Generasiku Lyrics

Kru Canggih Generasiku yeah! it's me again dengan satu new tempo siang malam gegar speaker di radio bila beatman bagi greenlight go mc normy dan KRU akan ligat macam yo yo rap! is KRU puny



3. Ain't Got No Soul Lyrics

Ain't Got No Soul Lyrics

Kru Canggih Ain't Got No Soul hey, hey, hey, I mean, what can I say tak tahulah apa dah jadi pada dunia today aku di sini sebenarnya nak cerita-cerita cerita pasal member gua kerana duit lupa



4. Perception of Love Lyrics

Perception of Love Lyrics

Hey yo! Yeah… DJ pass the mic man KRU bukanlah nak komen tapi Mengapa berdiri macam kayu Mari menari cool Dengan beat terbaru Ini dia Mc Normy dan KRU Rapper canggih Malaysia nombor satu Yo



5. Sempoi Lyrics

Sempoi Lyrics

Hey yo! Yeah… DJ pass the mic man KRU bukanlah nak komen tapi Mengapa berdiri macam kayu Mari menari cool Dengan beat terbaru Ini dia Mc Normy dan KRU Rapper canggih Malaysia nombor satu Yo



6. U Make My Day Lyrics

U Make My Day Lyrics

Kru Canggih U Make My Day (duet with Seha) u bring the sunshine to my days u're the starlight in my nights u're my heaven on earth, boy u make me feel so right u're my knight in shining



7. Sekali Lagi (Gadisku) Lyrics

Sekali Lagi (Gadisku) Lyrics

Kru Canggih Sekali Lagi (Gadisku) -spoken- ku rasa apa yang telah terjadi antara kita adalah sebenarnya perkara biasa salah faham dan rasa cemburu membuat hubungan kita dingin seperti salju



8. Hanya Kau Lyrics

Hanya Kau Lyrics

Kru Canggih Hanya Kau sesaat bagai setahun bila tak berjumpa rasa gelisah jiwaku semakin bergelora sudah lama rasanya ku pendam rasa cinta adakah kau pun begitu atau hanya kawan biasa oh



9. U Make My Day Lyrics

U Make My Day Lyrics

You bring the sunshine to my days You're the starlight in my nights You're my heaven on earth, boy You make me feel so right You're my knight in shining amour You know it's the truth, don't ever let m







12. Cherrina Lyrics

Cherrina Lyrics

Sungguh tidak ku sangka begini akhirnya Atas kecuaianku dirinya tiada Tak mungkin ku lupa peristiwa itu Kini tinggal ku sendiri bertemankan pilu Oh Rina! Dirimu amat ku rindu Senyuman dan terta



13. 20/20 Lyrics

20/20 Lyrics

dr.m? menyeru kita bersatu membangunkan malaysia menjelang abad dua ribu mengatur langkahku satu persatu fikirkan strategi berkesan untuk maju untukmu malaysia negara yang tercinta kus